ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ : 25 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία του

“Ο Τάσος Ισαάκ άφησε την τελευταία του πνοή 95 μέτρα από τις ελεύθερες περιοχές και 32 από τις κατεχόμενες, σύμφωνα με την έκθεση του OHE. Η κηδεία του Τάσου Ισαάκ έγινε με πάνδημο τρόπο στις 14 Αυγούστου. Τραγική φιγούρα η σύζυγός του, που ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Λίγες ημέρες αργότερα αφού ο πατέρας της έχει φύγει και έχει γραφτεί στο πάνθεον των ηρώων η μικρή Αναστασία έρχεται στον κόσμο. “
Ο δικός μας Τάσος δεν συμβιβάστηκε με τα τετελεσμένα της εισβολής, όρθωσε το κορμί του μπρος στον βάρβαρο Τούρκο κατακτητή και φώναξε πως η γης δεν μετριέται με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα και το αίμα.
Η άνανδρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ είναι ένα από τα παράδειγματα που η κυβέρνηση μας θα πρέπει να κρατά άσβεστο στη μνήμη , κυρίως όταν διαπραγματεύεται το μέλλον της πατρίδας μας.
Ως Νεολαία ΕΔΕΚ δηλώνουμε ότι δεν ξεχνούμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση του δύσμοιρου τόπου μας και των νεκρών που έδωσαν το αίμα τους για τη λευτεριά αυτής της κατατρεγμένης πατρίδας.
Γραφείο Τύπου
Νεολαίας ΕΔΕΚ
11 Αυγούστου 2021
Share