Νεολαία ΕΔΕΚ: Ο ιμπεριαλισμός γεννάει την τρομοκρατία

Ως σοσιαλιστική οργάνωση, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τις αδικοχαμένες ψυχές αθώων ανθρώπων μετά τη τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Οι αιματοχυσίες δεν λένε να τελειώσουν, στην Ευρώπη και δυστυχώς τα τυφλά χτυπήματα των τρομοκρατών έχουν ως συνέπεια να χάνουν τη ζωή τους αθώοι άνθρωποι.

 

Φυσικά το ρητό όταν σπέρνεις ανέμους θα θερίσεις θύελλες, είναι συνυφασμένο με την πολιτική αποσταθεροποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ στην ευρύτερη Μέση Ανατολή. Η Ευρώπη πρέπει να αναλογιστεί όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος του αραβικού κόσμου, να αναλάβει τις ευθύνες της για τη τρομακτική κατάσταση που έχει περιέλθει το εσωτερικό της.

 

Δυστυχώς ο φόβος και η καταπίεση που έσπειρε η Ε.Ε είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση του φασισμού και του φονταμενταλισμου. Οι δρόμοι που επέλεξε η Ευρώπη να ακολουθήσει θα την οδηγήσουν στην αυτοκατάλυσή της. Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία αλλά και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο ανατρέποντας τη σάπια νομενκλατούρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Γραφείου Τύπου

Νεολαίας ΕΔΕΚ

22/03/2016

Share