Νεολαία ΕΔΕΚ: Μαζί με τους απεργούς για την ανατροπή…

Την στιγμή που όλα τα τηλεοπτικά πάνελ και πολιτικές οργανώσεις ασχολούνται με “μια γκόμενα που τριγυρνά στα κατεχόμενα” και τα κατορθώματα των βουλευτών του ΔΗ.ΣΥ, βρίσκονται σε εξέλιξη με χωρίς άλλο προηγούμενο απεργιακές κινητοποιήσεις στην Κύπρο.

 

Ως σοσιαλιστική οργάνωση της Αριστεράς έχουμε χρέος να ενημερώσουμε τον κόσμο για αυτές τις απεργιακές κινητοποιήσεις, και να καλέσουμε τον κόσμο να συνασπιστεί με τους απεργούς σε ένα αγώνα άνισο εναντίον των Κεφαλαιοκρατών και στα αντιλαϊκά μέτρα της Δεξιάς, που τόσο επιτηδευμένα ορισμένα ΜΜΕ τα ωραιοποιούν.

 

Βρίσκονται σε εξέλιξη ανοιχτά παλλαϊκά μέτωπα κινητοποιήσεων, με ξενοδοχοϋπαλλήλους, νοσηλευτές, ιατρούς και του Συνδέσμου Ιδιοκτητών & Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας.

 

Οι Ξενοδοχοϋπάλληλοι διεκδικούν ξανά πίσω τα εργασιακά δικαιώματα , που τους έχει υφαρπάξει το Κεφάλαιο. Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των γιατρών αφορούν την υποστελέχωση των νοσοκομείων, την αποπαγοποίηση θέσεων, τις στρεβλώσεις όσον αφορά αποζημιώσεις των γιατρών καθώς και για άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια υγεία. Στην συνέχεια οι οδηγοί ταξί αύριο το μεσημέρι ενδέχεται να αποκλείσουν το Προεδρικό μέγαρο με αιτήματα την άδεια οδικής χρήσης ,την πάταξη της παρανομίας και του αθέμιτου ανταγωνισμού αλλά και την μείωση του κόστους εργασίας. Και τέλος οι Νοσηλευτές απαιτούν την εφαρμογή των μέτρων που αποφασίστηκαν με την Κυβέρνηση.

 

Η Νεολαία ΕΔΕΚ θα είναι συνοδοιπόρος και οδηγητής στους λαϊκούς αγώνες των κοινωνικών τάξεων για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους αλλά και την ανατροπή των σαθρών πολιτικών της Δεξιάς! Όταν σπέρνεις τους ανέμους της καταστροφής τότε θα θερίσεις τη θύελλα της οργής του λαϊκού κινήματος! Τους ανατρέπουμε! Δεν θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν στον Μεσαίωνα!

 

Υ.Γ: κ. Χάρη Γεωργιάδη ξαναθυμίστε μας το ρυθμό ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας… Πόσο είπαμε;

 

Γραφείο Τύπου

Νεολαίας ΕΔΕΚ

17/02/2016

Share