Απαράδεκτες δηλώσεις Νίκου Αναστασιάδη για Σκοπιανό

Πιστός στο ραντεβού του με την αναξιοπιστία παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά ο ΠτΔ Ν. Αναστασιάδης. Σε πρωινές του δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο Σκοπιανό, επιβεβαίωσε ξανά το πόσο επικίνδυνος είναι για τον κυπριακό λαό αλλά και για τον Ελληνισμό γενικότερα. Συγκεκριμένα, ο τραγικός κ. Αναστασιάδης σε ένα ακόμα παραλήρημά του  ανέφερε πως δε θα είχε αντίρρηση τα Σκόπια να λέγονται και «Βόρεια Ελλάδα»!!!

 

 

Ο αλυτρωτισμός, κ. Αναστασιάδη, προέρχεται ακριβώς από την καπηλεία  ελληνικών ονομάτων, τα οποία παραπέμπουν γεωγραφικά σε ακριτικές περιοχές της ελληνικής επικράτειας. Με αυτό τον τρόπο, δίνεται το δικαίωμα σε άλλα κράτη να επιδιώκουν την προσάρτηση όλο και περισσότερων ελληνικών εδαφών. Θα περίμενε κανείς πως μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο αλλά και τις πρόσφατες εισβολές της Τουρκίας στο έδαφος του Ιράκ και της Συρίας, θα παίρνατε το μάθημά σας, αλλά όπως φαίνεται είστε ανεπίδεκτος μαθήσεως.

 

 

Δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε φυσικά και την τεράστια ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά που κουβαλάει μαζί του το όνομα «Μακεδονία», οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και της Αρχαίας Ελλάδος. Η ελληνική ιστορία, κ. Αναστασιάδη, όπως και η ελληνική γη δεν είναι προς πώληση! Τζάμπα ανεμίζουν οι παλλακίδες κι οι ευνούχοι σας ελληνικές σημαίες σε κάθε σας συγκέντρωση. Οι μάσκες έχουν πλέον πέσει κι έχουμε καταλάβει πολύ καλά ποιοι είναι οι κατ’ ευφημισμόν «πατριώτες» σ’ αυτόν τον τόπο, οι οποίοι ανέκαθεν εξυπηρετούσαν τα τουρκικά σχέδια κι επιδιώξεις στο νησί.

 

 

 Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Share