Νεολαία ΕΔΕΚ: Φονιάς των λαϊκών στρωμάτων ο Α. Νεοφύτου!

Για ακόμη μια φορά μας δείχνει το πρόσωπο της η Δεξιά μέσω του προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. Μετά την προσπάθεια για ξεπούλημα των ημι-κρατικών, το κουκούλωμα των σκανδάλων διαφθοράς και τη ρύθμιση των απεργιών, πήρε σειρά η αποκοπή των εκπτώσεων που δίνονται σε άνεργους και ευάλωτες ομάδες στις χρεώσεις παροχής ρεύματος,  γιατί κατά την άποψή του η ΑΗΚ δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα. Και δήθεν θα συσταθεί ένα ταμείο αμφιβόλου φερεγγυότητας και διαφάνειας  που θα δίνει χρήματα σε αυτές τις ευάλωτες ομάδες για την αποπληρωμή ρεύματος. Δια της πλαγίας οδού λοιπόν βλάπτει τον λαό ο κ. Νεοφύτου αφού δημιουργείται η απορία γιατί δεν πληρώνουν την ΑΗΚ απευθείας και είναι προτιμότερων να δημιουργηθεί ένα ταμείο για την αποπληρωμή του ρεύματος;  Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συμπεριφέρεται σαν μια σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα της εποχής όντας αποκομμένος στα πολυτελή  γραφεία της Πινδάρου, μακριά από  τις ανάγκες του λαού.

 

Φυσικά αφού δίνουμε δισεκατομμύρια για παροχή δωρεάν ρεύματος προς τον κατακτητή και δεν παίρνουμε ούτε δεκάρα από τον “προοδευτικό” Μ. Ακκιντζί , σκέφτηκε ο κ.  Α Νεοφύτου σαν ρεαλιστής και πατριώτης συνάμα, να καταδικάσει τους άνεργους και φτωχούς πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας με την αποκοπή των εκπτώσεων που παρέχει η ΑΗΚ.

 

Εαν υπάρχει πρόβλημα στον ισολογισμό της ΑΗΚ προτείνουμε στον κ. Α. Νεοφύτου να καταβάλουν μαζί με το ΑΚΕΛ τις αποδεδειγμένες μέχρι σήμερα μίζες , για να ελαφρύνουν την ΑΗΚ αλλά και να δώσουν τουλάχιστον ένα κοινωνικό χαρακτήρα στα κόμματά τους που τόσο αποξενώθηκαν απ’το λαό. Τα λεφτά της Focus είναι αρκετά για να καλύψουν κάποιες ανάγκες κ. Νεοφύτου.

 

Η Νεολαία ΕΔΕΚ θα σταθεί δίπλα στο πλευρό της λαϊκής τάξης και δεν θα επιτρέψει τέτοιου είδους κακόβουλες ενέργειες εκ μέρους του ΔΗ.ΣΥ.  Για εμάς δεν ήταν κάτι αναπάντεχο, γιατί ο χαρακτήρας της Δεξιάς είναι βαθιά αντιλαϊκός , η πολιτική  ταυτότητά της είναι νεοφιλελεύθερης  που στοχεύει πάντα στο τσάκισμα του αδυνάτου και στη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων.  Αυτό πρέπει ο λαός να καταλάβει! Διότι με ένα δυνατό ΔΗ.ΣΥ και συνοδοιπόρο το ΑΚΕΛ σε πολλά θέματα, μαύρες μέρες τον περιμένουν!

 

Γραφείο Τύπου

Νεολαίας ΕΔΕΚ

20/04/2016

Share