Νεολαία ΕΔΕΚ: Στηρίζουμε την πρωτοβουλία της Δ.Κ.Φ ΑΓΩΝΑΣ Παν. Κύπρου

Η Νεολαία ΕΔΕΚ τάσσεται στο πλευρό των συντρόφων της Δ.Κ.Φ ΑΓΩΝΑΣ Παν. Κύπρου στην πρωτοβουλία ανθρωπιάς που πήραν για να βοηθήσουν τον Σύνδεσμο Αναπήρων. Δίπλα από σχεδόν  κάθε κάδο απορριμάτων του Πανεπιστημίου, οι συντρόφοι της Δ.Κ.Φ ΑΓΩΝΑΣ Παν. Κύπρου έχουν τοποθετήσει μικρά άσπρα κουτιά στα οποία θα μπορούν οι φοιτητές να ρίχνουν τα πώματα από τα μπουκάλια νερού και αναψυκτικών.

 

Αυτή η πρωτοβουλία ανθρωπιάς είχε διενεργηθεί και πέρσι με μεγάλη επιτυχία, αφού ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της φοιτητικής παράταξης της Αριστεράς για στήριξη του Συνδέσμου Αναπήρων.

 

Φέτος ο στόχος  της Δ.Κ.Φ ΑΓΩΝΑΣ  είναι να ξεπεράσει τα 21000 πώματα που κατάφεραν τα μέλη της πρωτοβουλίας να μαζέψουν πέρσι με την συνεισφορά των φοιτητών του Πανεπιστημίου, ώστε να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ακόμη περισσότερα   αναπηρικά καροτσάκια για τους ασθενείς του Συνδέσμου.

 

Η ανθρωπιά δεν έχει να κάνει μήτε με χρωματισμούς, μήτε με πολιτικές πεποιθήσεις. Όλοι να στηρίξουμε την πρωτοβουλία της Δ.Κ.Φ ΑΓΩΝΑΣ ώστε να προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή στους συνανθρώπους μας.

 

 

Γραφείο Τύπου 

Νεολαίας ΕΔΕΚ

29/09/2016

Share