ΑΚΕΛ: Η εκφυλισμένη Αριστερά του τόπου!

Και ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά στα μάτια μας ένα «διαμάντι», ένα μνημειώδες μανιφέστο αριστερίστικης   «δημοσιογραφίας». Ναι σε εσάς αναφερόμαστε! Ξέρετε δεν περιμέναμε κάποιου είδους αντικειμενικής δημοσιογραφίας από υπαλλήλους του ΑΚΕΛ , της Χαραυγής ή οποιασδήποτε άλλης οργάνωσής σας. Η ελεύθερη δημοσιογραφία χωρίς κατευθύνσεις έτσι και αλλιώς έχει εκλείψει στο «κόμμα του λαού» .

 

Μαθήματα σοσιαλισμού και εφαρμογής του δεν χρειάζεται να λάβουμε από κανέναν.  Ο Καρλ Μαρξ αν γεννιόταν σήμερα το μόνο σίγουρο δεν θα ήταν Ακελικός… Ένα ΑΚΕΛ που ακόμη και το «συγγενές» του κόμμα στην Ελλάδα ΚΚΕ, του ασκεί κριτική ότι έχει μεταλλαχθεί σε οπορτουνιστικό και ρεφορμιστικό μόρφωμα. Τις λέξεις δεν χρειάζεται να τις εξηγήσουμε , τις έχετε καλά χαραγμένες ως  πολιτική ταυτότητά σας!

 

Έχετε εξαπολύσει μύδρους ότι το Κ.Σ ΕΔΕΚ έχει συμμετάσχει σε διάφορες κυβερνήσεις όπως για παράδειγμα στην πάλαι ποτέ κυβέρνηση της δίκαιης κοινωνίας.  Να σας θυμίσουμε ότι όποτε η ΕΔΕΚ διαφωνούσε με την κυβερνητική πολιτική αποχωρούσε , δεν έμεινε ποτέ για χάριν των αξιωμάτων και για χάριν των πελατειακών σχέσεων . Εμείς ΔΗ.ΚΟ δεν γίναμε ποτέ και ούτε θα  μετατραπούμε σε δεκανίκι της δικομματικής νομενκλατούρας. Αξιοπρέπεια λέγεται αυτό… αν γνωρίζετε τι ορίζει αυτή η λέξη.

 

Ξεχνάτε  ότι το «κόμμα του λαού»  υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις στις 6 Σεπτεμβρίου 2014. Σας παραπέμπουμε στο δημοσίευμα του Φιλελεύθερου « Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις» Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, για να μην σας ξαναπιάσουμε αδιάβαστους. Έχετε δίκαιο έρχονται δύσκολες μέρες και πρέπει να συνασπιστείτε με το λαϊκό κίνημα που τόσο πολύ έχετε «σώσει».  Πόση Ακελική διάσωση να αντέξει κάποιος;  Αριστεροί ψάλτες των κεφαλαιοκρατών δεν θα γίνουμε ποτέ, αφήνουμε το ρόλο αυτό σε εσάς !

 

Ξεχνάτε ότι η ΕΔΕΚ, δεν ψήφισε το νομοσχέδιο για τις εκποιήσεις αλλά το νομοσχέδιο για την προστασία της πρώτης κατοικίας που με τροποποιήσεις μας, προστατεύεται η πρώτη κατοικία. Δεν θα αφήσουμε το λαό άστεγο για να κάνουμε φτηνή αντιπολίτευση !

 

Ξεχνάτε ότι το «κόμμα του λαού» τα άρπαξε απ΄τη «Focus»… Μήπως ήταν και αυτά για αεροπορικά εισιτήρια ή για κανένα φιλόπτωχο ταμείο; Ξεχνάτε ότι η Αριστερά για να εφαρμοστεί χρειάζεται ηθική!  Και είναι πραγματικά επικίνδυνο ότι έχετε δηλητηριάσει τη διαλεκτική αλλά και την ουσία της έννοιας Αριστερά!

 

Ξεχνάτε ότι το «κόμμα του λαού» , έφερε τη Δεξιά στην εξουσία. Το ΑΚΕΛ έφερε το μνημόνιο και ο ΔΗΣΥ το υπέγραψε! Αποτελείτε μαζί με την Δεξιά το νέο δίδυμο έγκλημα για την Κύπρο. Καταδικάσατε το λαό στην ανέχεια, στην ανεργία και στην καταπίεση. Ναι , είστε συνυπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί για τις 185 αυτοκτονίες συνανθρώπων μας.  Το αίμα δεν ξεπλένεται με λάσπη αλλά με κάθαρση …

 

Και αυτό που σίγουρα δεν ξεχνάτε είναι ότι μαζί με το ΔΗΣΥ, ξεπουλάτε την Κύπρο στον Ερντογάν. Δεν είναι η ΕΔΕΚ που έχει ακριβώς την ίδια ατζέντα, την ίδια πολιτική με τη Δεξιά . Αν ήσασταν πραγματική Αριστερά,  δεν θα  επιτρέπατε το ρατσιστικό διαχωρισμό του λαού, ούτε τον εκφυλισμό της δημοκρατίας  στο νέο σχέδιο λύσης που έρχεται…

 

Υ.Γ 1 :   Όπως είπε και ο Βλάντιμιρι Ιουλιάνοφ Λένιν (1870-1924) «Χωρίς επαναστατική θεωρία δεν μπορεί να υπάρξει επαναστατική δράση» Και δυστυχώς δεν έχετε επαναστατική θεωρία , διότι είστε σε κρίση ταυτότητας  και αποτελείτε πλέον τον εκφυλισμό του εργατικού και λαϊκού κινήματος.  Τα 5 χρόνια διακυβέρνησής σας επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

 

Υ.Γ 2 :   Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ στην Κωνσταντινούπολη το περασμένο δεκαήμερο δεν βρήκε μια λέξη να πεί για τις σφαγές των Κούρδων και του Τουρκικού λαού από τους αρχιδολοφόνους Ερντογάν – Νταβούτογλου. Παρά μόνο χαριεντίζονταν μαζί στις φωτογραφίες.

 

Η πρωτοπορία του Αγώνα μας ανήκει….!

 

Γραφείο Τύπου

Νεολαίας ΕΔΕΚ

09/02/2016

Share