Χαιρετισμός Οργανωτικού γραμματέα Νεολαίας ΕΔΕΚ στην εκδήλωση για τον ένα χρόνο ‘’Σ’’

Σπουδαία μέρα, για την Νεολαία ΕΔΕΚ, η 18η Μαΐου 2022, διότι η εφημερίδα «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ» κλείνει σήμερα, 1 χρόνο ζωής.

Ξεκίνησε την έκδοσή του, με ιδρυτές την Νεολαία ΕΔΕΚ, τον κ. Θωμά Ασπρή και την στήριξη του Προέδρου του Κ.Σ. ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο. Το πρώτο φύλλο του «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ» κυκλοφόρησε την 8η Ιουνίου 2021 και σκοπός του ήταν, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι το εκφραστικό όργανο της Νεολαίας ΕΔΕΚ, που θα έχει πάντα ως επίκεντρο τον Άνθρωπο, το περιβάλλον, τις αληθινές ειδήσεις, τα σοβαρά διεθνή θέματα, την υγεία, τις συνεντεύξεις, την αξιοπρεπή αρθρογραφία, τον αθλητισμό και τις γλυκές αναμνήσεις. Έκτοτε η εφημερίδα εκδίδεται και κυκλοφορεί κανονικά με συνέπεια στις αρχές της, με συναίσθηση ότι εκδίδεται από την ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ και με σεβασμό στην αλήθεια και τον αναγνώστη.

Στις δύσκολες για την έντυπη ενημέρωση εποχές, κόντρα στην δυσκολία των καιρών, η έντυπη προσπάθεια μας θα συνεχισθεί με την ίδια προσήλωση στον αναγνώστη, τις αρχές και αξίες του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, πρωτοστατώντας σε διεκδικήσεις για το αύριο της Νεολαίας του τόπου μας. Ο «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ» είναι η ανάσα της κοινωνίας και η ελπίδα για να γυρίσει ο τροχός στην πρόοδο και την πολυπόθητη ανάπτυξη, με άρθρα που έχουν ψυχή και αλήθειες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια κόντρα στις Κασσάνδρες που προβλέπουν το τέλος του Τύπου. Με επιμονή, υπομονή και συναίσθηση της ευθύνης.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, να σημειώσουμε, πως σε μια εποχή που τα παραδοσιακά ΜΜΕ δοκιμάζονται και η πληροφορία ταξιδεύει με ταχύτητα φωτός, εφημερίδες όπως ο «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ» να παραμένουν φάροι αλήθειας. Είναι λοιπόν σημαντικό να συνεχίσουμε τη λειτουργία του, κάτω από τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες της εποχής. Βαίνουμε πλέον σε άλλα μονοπάτια, όπου το χαρτί τείνει να αντικατασταθεί και το διαδίκτυο να κυριαρχήσει. Όμως η έντιμη και αξιοπρεπής δημοσιογραφία της Νεολαίας πρέπει να συνεχιστεί και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Με τις δικές μας δυνάμεις, την αγάπη και στήριξη των αναγνωστών, συνδρομητών και συνεργατών μας, συνεχίζουμε, όπως κάνουμε ένα χρόνο τώρα, τον ΑΓΩΝΑ μας. Με σεβασμό στην ιστορία της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΔΕΚ  και τους αναγνώστες της θα συνεχίσουμε και το 2ο έτος κυκλοφορίας να δίνουμε καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης, με σεβασμό στις αρχές της δημοκρατίας και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Να κρίνουμε και να ελέγχουμε με υπευθυνότητα και να προβάλουμε με πάθος τα εθνικά, κοινωνικά και τοπικά μας θέματα.

Κλείνοντας θα θέλαμε ως ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΔΕΚ, να ευχαριστήσουμε και να χειροκροτήσουμε τον Πρόεδρο της ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΔΕΚ κ. Πάμπο Χριστοδούλου και τον κ. Θωμά Ασπρή για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά για την εφημερίδα, να ευχαριστήσουμε και να χειροκροτήσουμε τον πρόεδρο του Κ.Σ. ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο  για την στήριξη που μας παρέχει και τέλος ένα θερμό χειροκρότημα σε όλους εσάς, τους συνδρομητές μας, που βοηθάτε με την στήριξή σας ο «ΣΟΣΙΑΛΙΤΗΣ» να έχει ζωή. Ευχόμαστε στον «ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ» μακροημέρευση και διαρκή καταξίωση.

Share