ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ – ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΜΑΣ

Το 10ο τεύχος του ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ του εκφραστικού οργάνου της Νεολαίας ΕΔΕΚ (μετά από πολύ κόπο και πολύ δουλεία ) είναι κοντά μας!

  Οφείλω να ομολογήσω πως μια από τις επιθυμίες της παρούσας εκτελεστικής γραμματείας όταν ανάλαβε στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 ήταν να δημιουργήσει ένα εκφραστικό όργανο το οποίο ουσιαστικά να συντηρείται από τα μέλη της Νεολαίας ΕΔΕΚ, της ΔΚΚΦ ΑΓΩΝΑΣ και της Μαθητικής Κίνησης του ΑΓΩΝΑ και εκτιμώ θα συντηρεί και θα κρατεί σε εγρήγορση ο ίδιος της οργανώσεις του.

      Ο ‘’ Σ ‘’ που αποστέλλεται σε περισσότερους από 700 συνδρομητές και σε ΟΛΑ τα περιπτερά Παγκύπρια .

Κοντεύοντας στη συμπλήρωση ενός χρόνου  κυκλοφορίας του ‘’Σ’’ ζητώ από τους αναγνώστες και όσους φίλους και συναγωνιστές επιθυμούν να στηρίξουν την εφημερίδα μας, την εφημερίδα της σοσιαλιστικής Νεολαίας του τόπου μας!

Προσφέρουμε πακέτα διαφήμισης σε πολύ καλές τιμές και  ταυτόχρονα με την ανταπόκριση στα περίπτερα  και με τους  αναγνώστες  που διαβάζουν μηνιαίος την εφημερίδα σας εγγυούμαστε διευρυμένη προβολή.

Όσο αναφορά τους φίλους συνδρομητές τους καλώ να ανανεώσουν έγκαιρα την συνδρομή τους, όχι μόνο για να στηρίξουν στην Εφημερίδα μας αλλά και επειδή σας υποσχόμαστε πως τα τεύχη που ακολουθούν θα είναι ακόμα καλύτερα .

Με εκτίμηση

Πάμπος Χριστοδούλου

Πρόεδρος Νεολαίας ΕΔΕΚ

Share