Σπάσε την αλυσίδα διαφθοράς

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς σήμερα και δυστυχώς στη πατρίδα μας πολλοί αγώνες πρέπει να δοθούν για να μπορούμε να θεωρούμαστε ξανά  άσπιλοι και αμόλυντοι. 

Σε ένα κράτος όπου μέλη της εξουσίας , η οποία θα έπρεπε να εργάζεται για την για την επικράτηση μιας κοινωνικής και διεθνούς τάξης, μέσα στην οποία τα δικαιώματα και οι ελευθερίες που προκηρύσσει η Διακήρυξη της Παγκόσμια ημέρας κατά της Διαφθοράς ,  να μπορούν να πραγματοποιούνται  σε όλη τους την έκταση και να καταδικάζουν τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων οπουδήποτε κι αν συμβαίνουν,  είναι η ίδια αναμεμειγμένη σε σκάνδαλα μεγατόνων δεν έχουμε παρά να συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα τους Αγώνες για τη πάταξη τους ουτοσώστε να καθαρίσουμε το σύστημα και να επέλθει η πολυπόθητη δικαιοσύνη.

Με το σύνθημα Σπάσε την Αλυσίδα διαφθοράς ως Νεολαία ΕΔΕΚ , η σοσιαλιστική , Δημοκρατική οργάνωση του τόπου μας που μάχεται καθημερινά ενάντια σε οποιασδήποτε μορφής διαφθοράς και ατιμωρησίας σας καλούμε να συμπορευτείτε μαζί μας στους αγώνες για να σπάσει επιτέλους η αλυσίδα της διαφθοράς. Να στείλουμε αυτούς που μολύνουν το όνομα του τόπου μας με τις απαράδεκτες πράξεις τους εκεί που τους αξίζει .

Νεολαία ΕΔΕΚ

9 Δεκεμβρίου 2021

Share