Νεολαία ΕΔΕΚ: Χάρη Γεωργιάδη λες ψέματα!

Ψέματα, ψέματα, ψέματα! Η κυβερνητική προπαγάνδα είναι εκ των ουκ άνευ. Οι χθεσινές δηλώσεις του “γκουρού” της κυπριακής οικονομίας Χάρη Γεωργιάδη έχουν προκαλέσει γέλωτα ανά το παγκύπριο. “Ρεκόρ 7ετίας έχει σημειώσει η κυπριακή οικονομία που φτάνει στο 1,6%”, διαλαλούν οι κατευθυνόμενες εφημερίδες της κυβερνήσεως. Στο βωμό των προεκλογικών συμφερόντων η κυβέρνηση αποσιωπά με ψέματα τις εκατοντάδες αυτοκτονίες, τις στρατιές ανέργων και τις χιλιάδες Κυπρίων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.

Σαν ένας άλλος Γκέμπελς ,ο Υπ. Οικονομίας, μαγειρεύει τα στοιχεία της Οικονομίας για να ικανοποιήσει τα κομματικά συμφέροντα του ΔΗ.ΣΥ. Ο πόνος και η αδικία κ. Γεωργιάδη δεν απαλύνεται με ψέματα , και με μαγειρεμένους αριθμούς! Ας πάει να κοιτάξει τους πεινασμένους στα Κοινωνικά Παντοπωλεία , ας πάει να μετρήσει τους ανέργους στις ουρές των Κοινωνικών Ασφαλίσεων αλλά και να αποχαιρετήσεις τους νέους που αναγκάζονται να μεταναστεύσουν όπου οι δικές σας πολιτικές τους οδήγησαν σε αυτό το σημείο!

Η ανάπτυξη που ονειρεύεται αυτή η Κυβέρνηση εξυπηρετεί μόνο το Κεφάλαιο, τους επιχειρηματίες που τόσο θεληματικά υπηρετούν. Όλοι γνωρίζουμε ποιοι χρηματοδοτούσαν και ποιοι προωθούσαν την υποψηφιότητα του Ν. Αναστασιάδη… Το αντάλλαγμα αυτής της άσπονδης συμμαχίας είναι η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ μαζί με την υποστήριξη του ΔΗΚΟ, να αυξήσουν τα κέρδη των Κεφαλαιοκρατών στις πλάτες των εργαζομένων.

Υ.Γ: 71,000 άνεργοι , 200.000 Κύπριοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας και τα αμέτρητα κοινωνικά παντοπωλεία είναι αρκετά για να περιγράψουν την άθλια οικονομική πολιτική της κυβέρνησης!

Γραφείο Τύπου

Νεολαίας ΕΔΕΚ

13/02/2016

Share