Νεολαία ΕΔΕΚ: Στηρίζουμε την νέα γενιά. Για την Ανατροπή και την Δημιουργία!

Η Νεολαία ΕΔΕΚ καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη νέα γενιά και δη την πρόεδρο της Νεολαίας ΕΔΕΚ ,Στέφανη Αντρέου. Η ανάγκη για ανανέωση και ουσιαστική αναμόρφωση της Βουλής επιβάλλεται στην κοινωνία να δείξει το δρόμο και να στηρίξει νέα πρόσωπα, αμόλυντα και κυρίως ριζοσπάστες. Μετά από μια περίοδο επιδρομών στη λαϊκή περιουσία από το κεφάλαιο, τη βύθιση της νεολαίας στην ανεργία και στην ανέχεια αλλά και η ατιμωρησία της διεφθαρμένης εγχώριας νομενκλατούρας , η εφαρμογή του σοσιαλισμού αποτελεί μονόδρομος. Στο σοσιαλισμό βρίσκεται η ελπίδα και η δύναμη στο λαό!

 

Ως Νεολαία ΕΔΕΚ καλούμε τον λαό να στείλει ένα βροντερό μήνυμα αντίστασης απέναντι στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της Κυβέρνησης αλλά και στα σχέδια της, για ξεπούλημα της εθνικής μας κυριαρχίας στον τούρκικο επεκτατισμό. Διεκδικούμε μια βουλή με ανθρώπους που κουβαλούν μέσα τους τον ριζοσπαστισμό, την ηθική και την επαναστατικότητα, μια βουλή με αυτοδύναμη ΕΔΕΚ για να εφαρμόσουμε τον σοσιαλισμό, για να διεκδικήσουμε μια Κύπρο ενιαία και ανεξάρτητη, μια Κύπρο όλων των παιδιών της, Ελληνοκύπριους, Τουρκοκύπριους, Αρμένιους , Μαρωνίτες και Λατίνους. Διεκδικούμε μέσα από την ταξική πάλη πλήρη δικαιώματα για τους εργαζόμενους, πραγματική ισότητα όλων των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας και ανατροπή των Δεξιών λογικών.

 

Η Αριστερά του τόπου είναι εδώ! Είμαστε η ελπίδα ! Είμαστε η ανατροπή και η δημιουργία της Νέας Κύπρου!

 

Ακολουθεί το βιογραφικό της προέδρου της Νεολαίας ΕΔΕΚ Στέφανης Αντρέου:

 

Η Στέφανη Ανδρέου γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1989 και μεγάλωσε στη Πάφο. Κατάγεται από τον Λουτρό της Επαρχίας Λευκωσίας και την Λάπηθο της Επαρχίας Κερύνειας. Γονείς της ο Χρίστος Ησαία και η Ανδρούλλα Σιακαλλή , οι οποίοι κατάγονται απο τον Λουτρό και την Λάπηθο αντίστοιχα. Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

 

Αποφοίτησε απο το Λύκειο Κύκκου Πάφου το 2006. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και απέκτησε πτυχίο Νομικής. Απο το 2011 εργάζεται ως δικηγόρος.

 

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοκρατικής Κίνησης Κυπρίων Φοιτητών Αγώνα Θεσσαλονίκης. Το 2012 εξελέγη στη Κεντρική Επιτροπή του Κ.Σ ΕΔΕΚ. Απο το 2012 υπήρξε μέλος της Γραμματείας της Νεολαίας ΕΔΕΚ απο τη θέση του Γραμματέα Φοιτητών. Απο το 2014 εξελέγη Πρόεδρος της Νεολαίας ΕΔΕΚ, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Share