Κοινοί Αγώνες Νεολαίας και Σοσιαλιστικού Κινήματος

Ως Νεολαία ΕΔΕΚ αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη μας στον Πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Δρ. Μαρίνο Σιζόπουλο ο οποίος σε μία κρίσιμη οικονομικά περίοδο δηλώνει παρών και με κάθε προσωπικό του κόστος στηρίζει ενεργά τη Νεολαία μας για να διασφαλίσουμε την επιβίωσή και ενδυνάμωση μας και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την αγαστή και εύρυθμη συνεργασία μας με το Κίνημα.

 

 

Βάσει όσων ελέχθησαν και παρουσιάστηκαν, με απόλυτη τεκμηρίωση και αδιάσειστα οικονομικά και στατιστικά στοιχεία, στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος  θεωρούμε σημαντικό να συγχαρούμε τον Πρόεδρο Μαρίνο Σιζόπουλο για την άκρως επιτυχή του πορεία ως Πρόεδρος του Κινήματος έως τώρα. Ο Πρόεδρος και η οικονομική επιτροπή κατόρθωσαν σε 1,5 χρόνο να πετύχουν την οικονομική εξυγίανση του Κινήματος, μειώνοντας τα χρέη του κόμματος στο ελάχιστο, δίνοντας νέα ανάσα και προοπτική στο Κίνημα. Σημαντικό να αναφερθούν τα υψηλά ποσοστά συσπείρωσης του κόμματος. Η συσπείρωση αυτή ήταν εκ των πραγμάτων αρκετά δύσκολη αφού το Κίνημα στήριζε μέχρι το τελευταίο λεπτό τις δυνάμεις του Κέντρου χωρίς δικό του υποψήφιο. Ωστόσο ακόμα και τότε ο πρόεδρος ,η ηγεσία του κινήματος και Νεολαία έδιναν κόντρα σε όλους, το δικό τους αγώνα, τη δική τους μάχη παρουσιάζοντας την ΕΔΕΚ έτσι όπως της αρμόζει, περήφανη, μαχόμενη και ενωμένη.

 

 

Τα αυξημένα ποσοστά του Κινήματος χαροποιούν ιδιαίτερα τη Νεολαία, η οποία δηλώνει ομόφωνα ότι θα σταθεί επάξια συνοδοιπόρος και συναγωνίστρια του Κινήματος, της ηγεσίας και του Προέδρου της. Η Νεολαία ΕΔΕΚ θα συνεχίσει τους δυναμικούς αγώνες της για την ανατροπή των κακώς κειμένων της κοινωνίας μας, δε θα σταματήσει λεπτό να μάχεται για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια αυτού του τόπου γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο αγώνας που θα δώσει θα είναι άνισος και δύσκολος. Ως περήφανοι νέοι Σοσιαλιστές που έχουμε μάθει στη ζωή μας να φυλάμε Θερμοπύλες, δηλώνουμε προς όλους ότι ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.

 

 

Γραφείο Τύπου

Νεολαίας ΕΔΕΚ

02-03-2018

Share