Καταδίκη Προδοτικού Πραξικοπήματος

Το ξημέρωμα της 15ης Ιουλίου ήχησαν για 44 φορά οι σειρήνες του προδοτικού πραξικοπήματος της Χούντας των Αθηνών. Ένα πραξικόπημα που αποτέλεσε μαχαίρι στην καρδιά, όχι μόνο της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά της νήσου ολόκληρης καθώς σε διάστημα 5 ημερών ο τουρκικός στρατός έμελε να πραγματοποιήσει την πρώτη φάση των εγκλημάτων του εις βάρος του Κυπριακού Λαού.

 

Σαν σήμερα πριν από 44 ολόκληρα χρόνια, οι πραξικοπηματίες, φασίστες της ΕΟΚΑ Β’ και Χουντικοί αξιωματικοί, στην προσπάθειά τους να ανατρέψουν τον νόμιμα εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, διέπραξαν πραξικόπημα προχωρώντας σε δολοφονικές επιθέσεις εναντίων των αντιστασιακών, οι οποίοι δεν δίστασαν και δεν φοβήθηκαν να προσφέρουν την ίδια τους της ζωή για την υπεράσπιση και την προστασία της δημοκρατίας και της ελευθερίας του κυπριακού λαού.

 

Ως Νεολαία ΕΔΕΚ, κόντρα σε όσους θέλουν να αλλοιώσουν την ιστορία της Κύπρου λεκτικά και ιστορικά, δηλώνει απερίφραστα πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται όχι μόνο για να τιμήσει τις ψυχές αυτών που χάθηκαν πολεμώντας για την ελευθερία μας και την εθνική μας αξιοπρέπεια αλλά κυρίως διότι έχουμε αποφασίσει να πορευτούμε Λεύτεροι σε Λεύτερο Πενταδάκτυλο.

 

ΕΙΣΒΟΛΗ = ΕΙΣΒΟΛΗ
ΚΑΤΟΧΗ = ΚΑΤΟΧΗ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ = ΛΕΥΤΕΡΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ = ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

 

«Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε, όποιοι και να ‘ναι, όσο δυνατοί και να ‘ναι!»

 

15 Ιουλίου 2018

Νεολαία ΕΔΕΚ

Share