Ο ένοχος κριτής

Το κράτος του Ισραήλ, οι φονιάδες με μηδαμινή ιστορία άλλα πλούσιο ποινικό μητρώο. Αυτοί που τώρα είναι υπερασπιστές της δικής μας χώρας ταυτόχρονα δεν σέβονται τη χώρα της Παλαιστίνης. Αυτοί που αναγνωρίζουν στην Κύπρο την Εισβολή και την Κατοχή από τους Τούρκους δεν αναγνωρίζουν την δική τους εισβολή και κατοχή στη Παλαιστίνης. Αλλά ποιος μπορεί να κρίνει μια υπερδύναμη ;;

 

Ποια από τις δυτικές κυβερνήσεις μιλά ανοικτά για το θέμα της Παλαιστίνης; Αφού οι περισσότερες χώρες έχουν οικονομικά συμφέροντα με το Ισραήλ.

 

 

Αθώα παιδιά σκοτώνονται , άνθρωποι φυλακίζονται χωρίς δίκη, και παράλληλα δεν επιτρέπουν σε κανένα συγγενή, φίλο, δικηγόρο να τους επισκεφθεί.

 

Ο Παλαιστινιακός λαός υπόκειται στον ανθρώπινο εξευτελισμό στην υπέρτατη του μορφή από τους στρατιώτες του Ισραήλ που δεν σέβονται ούτε τους άοπλους ούτε τα γυναικόπαιδα.

 

 

Αυτός ο λαός, που μοιράζεται πολλά κοινά με το δικό μας, δεν έχει πάψει λεπτό να αγωνίζεται και να πεθαίνει για την ελευθερία του και την αξιοπρέπεια του. Ο Παλαιστινιακός λαός δολοφονείται με την σύμφωνη γνώμη των αμέτοχων κυβερνήσεων των Δυτικών Χωρών . Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ΟΗΕ σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στη καθημερινή σφαγή που δέχεται ο Παλαιστινιακός λαός.

 

 

Περισσότερα από 1.396 άτομα έχουν δολοφονηθεί , ενώ έχουν φυλακιστεί παράνομα περισσότερα από 6.742 άτομα από τα οποία τα 1467 είναι παιδιά και 156 γυναίκες.

 

 

Το έγκλημα που διαπράττεται καθημερινά έχει ως στόχο την φυλετική εξόντωση του Παλαιστινιακού λαού .

 

 

Το παιδί στην πιο κάτω φωτογραφία φωτογραφία χτυπήθηκε από ισραηλινό σκοπευτή

 

Πάμπος Χαραλάμπους

Γραμματέας Μαθητών

Νεολαίας ΕΔΕΚ

18-04-2018

Share