Δώρος Λοΐζου : 43 Χρόνια από τη δολοφονία του Δάσκαλου , Ποιητή , Αγωνιστή

Πεθαίνει αρνούμενος το θάνατο και Λευτεριά φωνάζει!

Έτσι έφυγε ο Δώρος μας , αρνούμενος το Θάνατο αφού κανένας δεν πεθαίνει όταν έχει αφήσει πίσω του μια τόσο τεράστια παρακαταθήκη που συντροφεύει όλους εμάς για να φτιάξουμε ένα κόσμο καλύτερο όπως και εσύ ονειρευόσουν.

Δάσκαλε έμελε οι σφαίρες του φασίστα να σωπάσουν ένα  στόμα που κραύγαζε για αγώνα , αντίσταση και λευτεριά δεν ήξεραν όμως ότι απλά καταδικάστηκαν στις αιώνιες κατάρες των δικών σου συνεχιστών.

43 Χρόνια μετά εμείς δεν ξεχάσαμε !

Πιστοί στις ιδέες σου συνεχίζουμε τον Αγώνα καθημερινά. Ένα αγώνα που ξεκινά με την έγνοια για λευτεριά της πατρίδας μας και τελειώνει με το δικαίωμα της ισοτιμίας για κάθε άνθρωπο. Άλλωστε η υπόσχεση μας να ζήσουμε σε ένα τόπο λέυτερο και δίκαιο , διεκδικώντας ψωμί και ελευθερία όπως εσύ μας δίδαξες μας συντροφεύει καθημερινά .

Δώρο μας εσύ δεν ήσουν ένας κατά σύμπτωση ήρωας , ήσουν είσαι και θα παραμείνεις ένας συνειδητός επανάστασης που με τη ζωή και το έργο σου εμπνέεις και θα συνεχίσεις να εμπνέεις γενιές και γενιές .

θα τραγουδάς για πάντα αθάνατος μέσα στους δρόμους και τις πλατέες της ένα ψιθυριστό τραγούδι που το ακούει όλη η ανθρωπότητα και μέσω αυτού θα ξυπνά τους αποχαυνωμένους δήθεν σωτήρες.

Γραφείο Τύπου

Νεολαίας ΕΔΕΚ

29-08-2017

Share