Επαρχιακές Οργανώσεις Νεολαίας

Πάφος

Πρόεδρος: Παναγιώτης Ευγενίου (www.panagiotis.com)

Ο Παναγιώτης Ευγενίου, είναι Κύπριος επιχειρηματίας, σχεδιαστής ιστοσελίδων, προγραμματιστής, υπεύθυνος ασφάλειας διαδικτύου, υπεύθυνος διαχείρησης προσωπικών δεδομένων, μέλος φιλανθρωπικών οργανώσεων, και πρόεδρος Νεολαίας ΕΔΕΚ Πάφου.

Γεννήθηκε στην Πάφο όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια, υπηρέτησε τη θητεία του στην Εθνική Φρουρά και σπούδασε Τεχνολογίες Διαδικτύου στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ στην Αγγλία. Συνέχισε τις σπουδές του με το μεταπτυχιακό του στις Τηλεπικοινωνίες και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο με διατριβή στην Ασφάλεια διαδικτύου – Ψηφιακή Εγκληματολογία με εργαλεία ανοιχτού κώδικα. Συνεχίζει να συνεισφέρει γράφοντας άρθρα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο και να παρέχει συμβουλές σχετικά με το διαδίκτυο.

Είναι ιδιοκτήτης εταιρειών που ασχολούνται με υπηρεσίες διαδικτύου, συστήματα διεπαφής χρηστών για ελέγχους εκδόσεων κώδικα, ασφάλεια συστημάτων διαδικτύου, επιταχυντή εκκολαπτηρίων νεοφυή επιχειρήσεων, ανάλυση μεγάλων δεδομένων, είδη ρουχισμού με υδατοαπωθητικές ιδιότητες, κ.α.