Κύπριε σταμάτα να θυμάσαι το Ψευδοκράτος μονάχα στις 15 Νοεμβρίου

 

Η 15η Νοεμβρίου αποτελεί για εμάς ακόμα μια ημέρα ντροπής και πόνου για την σύγχρονη ιστορία του τόπου μας. Μια μέρα που οι τωρινοί κυβερνώντες  ηθελημένα προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε. Άραγε ποιος νοήμων πολίτης μπορεί να αγνοήσει την σημερινή μέρα; Με ποιο κουράγιο και σθένος θα συνεχίσουμε να αντικρίζουμε την εμετική τουρκική σημαία του εισβολέα και κατακτητή μας στον περήφανο Πενταδάκτυλό μας;

 

 

Σήμερα θα ακουστούν πολλές «πατριωτικές» φωνές και «εθνικιστικές» υστερίες από πολιτικούς που έμαθαν να πουλάνε τον τόπο μας σε Βρυξέλες και Ελβετίες. Αύριο όμως τα ίδια αυτά πρόσωπα θα κάνουν λόγο για αναβάθμιση του ψευδοκράτους και παροχές ανάλογες αν όχι ισάξιες αυτών της Κυπριακής Δημοκρατίας, ξεχνώντας ότι το ψευδοκράτος είναι παράνομο και δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από την επαίσχυντη αναγνώριση των εγκλημάτων της Τουρκίας εις βάρος του λαού μας.

 

 

Η Nεολαία ΕΔΕΚ δεν ξεχνά και δεν εθελοτυφλεί. Εμείς δεν θυμόμαστε μονάχα μία μέρα του χρόνου ότι πρέπει να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε την ελευθερία του τόπου μας. Η 15η Νοεμβρίου αποτελεί για μας μια μέρα οδύνης και γνωρίζουμε πολύ καλά πως μονάχα μέσα από ένα κοινό αγώνα θα μπορέσουμε να συντρίψουμε τα σύνορα που επέβαλλαν άλλοι στην πατρίδα μας. Τα οδοφράγματα δεν υπάρχουν για να μας θυμίζουν ότι η πατρίδα μας είναι κατεχόμενη ούτε βέβαια χαμένη αλλά για να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να πορευτούμε Λεύτεροι σε Λεύτερο Πενταδάκτυλο.

 

 

Γραφείο Τύπου

Νεολαίας ΕΔΕΚ

15-11-2017

Share